Telefon: +36 70 317 7433
E-mail: info@vacziora.hu
Megrendelés
Kosár
db termék 0 Ft
Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
Barion Bankártyás fizetés
Hírek

A legújabb trend: Caravelle New York karórák

2014.09.05.
Hírek

Az amerikai Caravelle New York karórák először Amerika-szerte váltak népszerűvé hihetetlen gyorsasággal, és most nagy szerencsénkre megérkeztek Európába és kis hazánkba is.

Ezeket a karórákat - nevéből is kikövetkeztethetően - New York ihlette, megtestesítik a legújabb divatot, melyet a legmodernebb technikával és alapanyagokkal ötvöztek. Gyönyörű kivitelezésük és csillogásuk a nagyváros hangulatát idézi. Kifinomult női és stílusos férfi karórák egyaránt fellelhetőek a kínálatban. Legyen szó elegáns eseményről, egyszerűen munkáról vagy éppen egy baráti összejövetelről: bármilyen alkalomhoz illő darabot felvonultat ez az újdonság.


Alapanyagaikra a masszív edzett kristályüveg, a high-tech kerámia szíj vagy óratok, a PVD bevonatos nemesacél vagy divatos bőr szíj a jellemző. Megjelenésük változatos, roppant mód egyedi és abszolút az aktuális trendbe sorolható. Összességében tehát minőségi és divatos darabok tartoznak a Caravelle New York karórái közé.


E remekművek mögött a Citizen egyik leányvállalata a Bulova áll, melyet 1875-ben alapított a cseh származású Joseph Bulova New York-ban. Ekkor még J. Bulova néven létezett, de később az amerikai Leows vállalat részeként Bulova Watch Company elnevezésen maradt fenn, melyet aztán a Citizen vásárolt fel 2007-ben. Egyik forradalmi újdonságuk az „Accutron” elnevezésű karóra, melyet az első elektronikus óraként tartanak számon. 1960 októberében került piacra, feltalálója a svájci születésű Max Hetzel. Korának legpontosabb karórája volt. A Bulova óragyártó cég hozzáértését, technológiai fejlettségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy magának a NASA-nak is terveztek. Az Accutron 214-es modelljük az első Holdra szálláskor is szerepet kapott, a kormány pedig katonai műholdakhoz is felhasználta.


A Bulova gyártású Caravelle New York karórák esetében a minőség tehát megkérdőjelezhetetlen, a megjelenés magáért beszél. Mindent összevetve tehát nincs érv, mely ellenük szólna.

 

A Caravelle New York legújabb kollekciója már kapható üzletünkben, illetve webáruházunkon keresztül is megrendelhetők.

Mobil verzió
Árukereső.hu Árukereső.hu


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.