Telefon: +36 70 317 7433
E-mail: info@vacziora.hu
Megrendelés
Kosár
db termék 0 Ft
Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
Barion Bankártyás fizetés
Hírek

CITIZEN Eco- Drive Satellite Wave-Air

2014.01.31.
Hírek

Tavaly a nemzetközi Baselworld-i óra és ékszerkiállításon a CITIZEN egy újdonsággal jelent meg. Ez alkalommal a rádiójel-vezért órákat fejlesztették tovább. Ez a forradalmian új technológia egészen a világűrig elér, hiszen a pontosító jeleket innen veszi. Lássuk milyen tulajdonságai vannak ennek az új karórának.

 

 

 

A CITIZEN Promaster nevű kollekció ötvözi a tartósság és funkcionalitás legmagasabb szintjét.  Jövő felé tekintő technológia jellemző a PROMASTER Eco-Drive SATELLITE WAVE-AIR karórára, hiszen az űrből érkező jeleknek köszönhetően minden esetben a pontos időt mutatja. Ez a karóra számít a leggyorsabb jelvevőnek, hiszen csupán 4 másodpercre van szüksége a beálláshoz. Ez a szerkezet egyesíti az érzékeny műhold-szinkronizációs időmérést a CITIZEN saját Eco-Drive technológiájával, mely a fényenergiát hasznosítja.

Néhány szó a műholdas időmérő rendszerről
Ez a típus a Földtől számított 20 ezer km-es távolságban lévő navigációs műholdakról kapja a jelet, ezáltal az egész bolygót képes lefedni a fogadási terület. Ezen óránál egyesül a leggyorsabb automatikus, valamint dátum korrekciós sebesség is. Hibátlan működést biztosít a Föld egész területén, bármelyik szabad térben. A CITIZEN ezen innovációja a világ első műhold-szikronizációs Super Titanium tokozású karórája.

Mi az az Eco-Drive?
Ez a technológia a CITIZEN saját fejlesztése, melyre méltán büszke a cég. Az Eco-Drive órák bármely természetes, vagy mesterséges fényforrásból képes energiát nyerni, majd ezzel működtetni a szerkezetet. Ugyan a műholdak által szinkronizált órák jóval több energiát követelnek meg, a CITIZEN mégis képes volt egy alacsony energia-igényű műholdas jelvevő rendszert kifejleszteni. Ezzel a lépéssel a műholdas elven működő rendszer fel tudja használni az Eco Drive rendszerét, ezzel megoldotta az elemcserék problémáját.

Ezen típus rendelkezik világidő funkcióval is, így 26 város különböző idő, valamint dátum adata jeleníthető meg a kijelzőjén. Ez a karóra tökéletes a kalandorok számára, hiszen bármerre is járjunk a világban, a CITIZEN SATELLITE WAVE-AIR mindig a tökéletesen pontos időt fogja mutatni.

Design
A legújabb PROMASTER kollekció legpatinánsabb darabja a CITIZEN ezen típusa. Megalkotásához az űr és a madarak adták az inspirációt. A külsejére jellemző a könnyedség és a dinamizmus együttállása, mely jellemzi az ember vágyát a kalandra. Áramvonalas megjelenését a madarak szárnyai és a repülőgépek ihlették.

A számlap háromrétegű, mely egy repülőgép-turbina forgó lapátjai élét mintázza, olyan hatással mely emlékeztet a műhold-jelek és fényhatásokra. A futurisztikus megjelenés ezáltal utal a világűrre.

A CITIZEN titániumból készítette el ezt az órát, mely bőrbarát és nagyon jól ellenál a korróziónak. A nagyobb kényelem és a fokozott tartósság érdekében a cég saját keményítési technológiája (Ti+IP felületkeményítés) révén ötször nagyobb a felületi keménysége. A ragyogó külső mellet ez az anyag rendkívül karcálló is.

Mobil verzió
Árukereső.hu Árukereső.hu


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.