Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
OTP Bankártyás fizetés
Hírek

Divatos és praktikus karórák

2014.05.15.
Hírek

Manapság elkerülhetetlen, hogy tudjuk a pontos időt és az is, hogy megjelenésünk divatos legyen. A legegyszerűbben egy divatos karóra viselésével teljesíthetjük ezen két feltételt. Persze a XXI. században már a legtöbb ember rendelkezik telefonnal, okostelefonnal, azonban a karórák szerepét ezen készülékek sem szorítják vissza.

 

 

A dupla szíjas modellek napjainkban nagyon divatosnak számítanak. Nem csupán szépek, de nagyon biztonságosak is, nem fognak leesni a csuklónkról. Persze az ilyen stílusú karórákból is több változatot gyártanak, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetszőt. Ha kedveled a szegecsekkel kirakott, modern darabokat, találhatsz számos modellt, de a visszafogott, egyszerű és egyszínű darabok szerelmesei is választhatnak dupla szíjas karórát.

A karkötők halmozása az idei évben is nagyon divatos megoldásnak számít. Egy szép, divatos és nem mellesleg jó minőségű karórát megfelelően válogatott karkötőkkel fel lehet dobni. Persze az is érthető, ha nem szeretnéd beborítani alkarodat könyékig különféle karkötőkkel. Ilyen esetben válassz egyetlen ékszert, mely jól passzol karórád stílusához.

Akik imádják a csillogó ékszereket, választhatnak olyan modelleket, amik karkötőként is funkcionál. Gyártanak masszív, széles darabokat, melyek senki figyelmét nem kerülik el. Jó választásnak bizonyulnak azon karórák is, melyek egyszerűek, illetve azok is, amik virágokból vagy más figurákból vannak fűzve.

Férfi olvasóink természetesen nem fognak feltűnő, virágos vagy éppen színes órákat viselni, azonban a nekik készült modellek között is lehet találni olyan kincseket, melyek nem csupán kiváló minőségűek, de szépek is. Ha valaki szívesen visel színes ingeket, bevállalhat például egy, a kedvenc ruhája színéhez passzoló karórát.

Amennyiben inkább az elegáns stílus áll közel az illető személyiségéhez, akkor egy fémszíjas modell bizonyulhat a legjobb választásnak.

Akár feltűnő, akár visszafogott egy óra, a lényeg, hogy örömmel viseljük időmérő szerkezetünket.