Telefon: +36 70 317 7433
E-mail: info@vacziora.hu
Megrendelés
Kosár
db termék 0 Ft
Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
Barion Bankártyás fizetés
Hírek

Hírességek karórái

2014.12.31.
Hírek

Biztosan mindenki megfigyelte már, hogy a tehetősebb cégek szeretik hírességekkel reklámozni termékeiket. Legyen szó ruháról, mobiltelefonról vagy karóráról, azok népszerűsége azonnal megugrik, de persze a viselő se jár rosszul. Zenészeken, színészeken és sportolókon egyaránt láthatunk márkás karórákat, így most körbejárjuk a legemlékezetesebb példákat erre.

 

 

 

Kezdjük mindjárt az Omega Group óráival. A cég termékeit a világon mindenhol ismerik és szeretik. Ennek feltehetőleg az egyik oka az, hogy a James Bond filmek főhőse az összes eddigi filmben Omega órát viselt. A legújabb filmben például egy Omega Seamaster Planet Ocean modellt, melyet George Clooney is előszeretettel hord. A 2006-os olimpiai játékok időmérő szponzora is az Omega cég volt, valamint a híres Forma 1-es autóversenyző, Michael Schumacher is csak Omega modelleket visel.


Egy szintén világszerte kedvelt óramárka a Jaeger-LeCoultre. E svájci márka termékeit is szívesen viselik politikusok és hírességek egyaránt. Többek között az angol anyakirálynő, II. Erzsébet is egy karkötő modellt viselt a koronázásakor, és azóta is a fontosabb ceremóniákon. A cégtől nem állnak messze az ilyen hatásvadász trükkök, hiszen egy-egy Oscar gálán legalább két ilyen márkás karórával találkozhatunk. Például Amerika egyik legfelkapottabb színésze, Leonardo DiCaprio is egy Jaeger LeCoultre Master Minute Repeater nevű darabot viselt egyik filmjének, a Véres gyémántnak a premierjén. A motorversenyekről ismert Valentino Rossinak is egy ilyen darab díszíti a csuklóját a fontosabb eseményeken.


DiCaprio egyébként nem sokkal később a Tag Heuer karóragyártó vállalat reklámarca is lett. Jelenleg Cameron Diaz és Cristiano Ronaldo is ezt a karóra márkát népszerűsíti, korábban pedig olyan neves Forma 1-es pilóták tették ezt, mint Lewis Hamilton vagy Kimi Raikkönen. A cég továbbá előszeretettel ad Oscar díjas színészeknek is karóráiból. Brad Pitt és Uma Thurman csuklóján még egy-egy filmben is Tag Heuer darabokat vélhetünk felfedezni.


A japán Seiko márka a Forma 1 világában a BAR Honda csapat szponzora és hivatalos támogatója lett. Ebből kifolyólag nem meglepő, hogy akkor a csapatnál versenyző Jenson Button és Rubens Barrichello is Seiko modelleket viselt. Ha már Forma 1, akkor nem felejtkezhetünk el a legendás autóversenyző, Ayrton Senna tiszteletére kiadott 10 darabból álló limitált szériáról sem, a Hublot jóvoltából. A remekművekre a pilóta kézjegye került, majd ezt a kollekciót egy újabb, immár ötszáz darabos modell követte Senna 50. születésnapjára való tekintettel.


Maradva a Forma 1-nél a Renault ismert csapatkapitánya Flavio Briatore, aki Heidi Klum modellel folytatott viharos szerelmi életéről is ismert lehet, a karórák igazi szerelmese. Gyűjteményében több mint 500 remek darab szerepel: megtalálhatóak benne egyszerű Diesel és Citizen karórák is, de vannak drágább példányok, mint Rolex, Piguet vagy Royal karórák. Briatore egyébként a Raymound Weil márka nagykövete 2005 óta.
A karórák igazi státuszszimbólumok, hiszen utalnak viselőjük társadalmi helyzetére, valamint stílusára is. Nem meglepő, hogy ismertebb személyek Magyarországon és külföldön is előszeretettel válogatnak a márkákból.

Mobil verzió
Árukereső.hu Árukereső.hu


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.