Telefon: +36 70 317 7433
E-mail: info@vacziora.hu
Megrendelés
Kosár
db termék 0 Ft
Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
Barion Bankártyás fizetés
Hírek

Karóráink, mint státuszszimbólumok

2014.05.31.
Hírek

A karórák nem csak státuszszimbólumokként értelmezhetőek, rajongói, viselői és gyártói is sokkal nagyobb jelentéssel ruházzák fel őket, nagyobb becsben tartják egy-egy karórájukat. A legnagyobb óra rajongók akár az idő urai is lehetnek.

Még, ha nem is lehetünk az idő urai, egy jól megválasztott karóra mindenképpen feltűnő és tiszteletet parancsoló.  A férfiak ereje leginkább karjukban rejlik és mi is hangsúlyozhatná, fokozhatná jobban ezen testrészüket, mint egy hibátlan karóra.

A férfiak öltözékét egy rendkívül jó megmunkálású, remek szerkezettel felszerelt, fém tokkal ellátott karóra tökéletesen egészíti ki. Melyik üzletember ne szeretné megvillantani stílusos karóráját egy fontosabb tárgyalás, vagy találkozó során. A karórák ugyanolyan státuszszimbólumban számítanak, mint egy autó, csak annyi a különbség, hogy karóránk mindig kéznél van. Egy minőségi óra sokat elárul a külvilágnak a személyiségünkről, így akár egy fontos ügyfél meggyőzésében is segítségünkre lehet.

A XXI. században már a gyengébbik nem is szívesen visel minőségi, márkás karórát, de talán szerencsésebb helyzetben vannak, mint a férfiak. Barangolhatnak a színek, stílusok és anyagok világában. Számos modell közül választhatják ki azt, amely leginkább passzol az aznapi ruházatukhoz.

Míg a férfiak inkább a tudását és a mechanikai hátterét vizsgálják egy órának, addig a nők a dizájnra fektetik a hangsúlyt. A hölgyek karórájukra inkább úgy tekintenek, mint egy ékszerre.

Ha a nő inkább az ezüst ékszereket részesíti előnyben, akkor ajánlott az ezüstösen csillogó, fémszíjas órákat választani. Amennyiben viszont szívéhez közelebb állnak a bőrbarát anyagok, akkor mindenképpen bőrszíjjal ellátott modell mellett érdemes dönteni.

Azok a nők, akik szeretnek a figyelem középpontjában állni, válasszanak színes, vagy kövekkel kirakott modelleket. Bármely megoldás mellett döntsünk, figyelemfelkeltő lesz az biztos. A tavaszi és a nyári divat egyaránt megengedi a harsány színek viselését, így nem kell az órának sem kivételnek lenni ez alól.

Férfiak és nők esetén is sokat elárul egy stílusos karóra az illető személyiségéről.

Mobil verzió
Árukereső.hu Árukereső.hu


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.