Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
OTP Bankártyás fizetés
Hírek

Karóráink, mint státuszszimbólumok

2014.05.31.
Hírek

A karórák nem csak státuszszimbólumokként értelmezhetőek, rajongói, viselői és gyártói is sokkal nagyobb jelentéssel ruházzák fel őket, nagyobb becsben tartják egy-egy karórájukat. A legnagyobb óra rajongók akár az idő urai is lehetnek.

Még, ha nem is lehetünk az idő urai, egy jól megválasztott karóra mindenképpen feltűnő és tiszteletet parancsoló.  A férfiak ereje leginkább karjukban rejlik és mi is hangsúlyozhatná, fokozhatná jobban ezen testrészüket, mint egy hibátlan karóra.

A férfiak öltözékét egy rendkívül jó megmunkálású, remek szerkezettel felszerelt, fém tokkal ellátott karóra tökéletesen egészíti ki. Melyik üzletember ne szeretné megvillantani stílusos karóráját egy fontosabb tárgyalás, vagy találkozó során. A karórák ugyanolyan státuszszimbólumban számítanak, mint egy autó, csak annyi a különbség, hogy karóránk mindig kéznél van. Egy minőségi óra sokat elárul a külvilágnak a személyiségünkről, így akár egy fontos ügyfél meggyőzésében is segítségünkre lehet.

A XXI. században már a gyengébbik nem is szívesen visel minőségi, márkás karórát, de talán szerencsésebb helyzetben vannak, mint a férfiak. Barangolhatnak a színek, stílusok és anyagok világában. Számos modell közül választhatják ki azt, amely leginkább passzol az aznapi ruházatukhoz.

Míg a férfiak inkább a tudását és a mechanikai hátterét vizsgálják egy órának, addig a nők a dizájnra fektetik a hangsúlyt. A hölgyek karórájukra inkább úgy tekintenek, mint egy ékszerre.

Ha a nő inkább az ezüst ékszereket részesíti előnyben, akkor ajánlott az ezüstösen csillogó, fémszíjas órákat választani. Amennyiben viszont szívéhez közelebb állnak a bőrbarát anyagok, akkor mindenképpen bőrszíjjal ellátott modell mellett érdemes dönteni.

Azok a nők, akik szeretnek a figyelem középpontjában állni, válasszanak színes, vagy kövekkel kirakott modelleket. Bármely megoldás mellett döntsünk, figyelemfelkeltő lesz az biztos. A tavaszi és a nyári divat egyaránt megengedi a harsány színek viselését, így nem kell az órának sem kivételnek lenni ez alól.

Férfiak és nők esetén is sokat elárul egy stílusos karóra az illető személyiségéről.