Telefon: +36 70 317 7433
E-mail: info@vacziora.hu
Megrendelés
Kosár
db termék 0 Ft
Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
Barion Bankártyás fizetés
Hírek

Tommy Hilfiger

2013.10.17.
Hírek

Megérkeztek webshopunkba is a Tommy Hilfiger termékek (karórák és ékszerek), de mit is érdemes tudni a márkáról?

A márkáról

Az nem kérdéses, hogy a Tommy Hilfigernek helye van a legkedveltebb prémiumkategóriájú márkák között. Irigylésre méltó stílust, rendkívüli minőséget és értéket nyújt a vásárlóknak világszerte. Jellemző a Tommy Hilfigerre a kreativitással fűszerezett divatos amerikai dizájn.

Ez a márka 900 saját üzlettel több, mint 65 országban képviselteti magát. A legfrissebb kollekció bemutatókat minden alkalommal igen komoly figyelem kíséri a divatvilágban. A Tommy Hilfiger mostanra kiterjesztette palettáját férfi, női, gyerek, sport, farmer, kiegészítő, parfüm és lakberendezési területekre is.

A márka története

Névadója és megalapítója New York államban látta meg a napvilágot. Tommy Hilfiger 18 éves korában egy ruházati üzlet alkalmazottjaként kezdte pályafutását. Kis idő elteltével az ifjú Hilfiger tehetségének köszönhetően elindította saját üzletét "The People's Place" néven. Ugyan rendkívül népszerűvé vált az üzlet - főleg a fiatalok körében – Hilfigernek 25 éves korában mégis be kellett zárnia a boltot.

Tommy feleségével New Yorkba költözött, ahol kivételes lehetőséget kapott. Állást ajánlottak neki a világ két legelismertebb divattervezőjénél, a Calvin Clein-nél és Perry Ellis-nél is, azonban mindkét lehetőséget visszautasította. Végül Chris Cortesnél kezdett el dolgozni. 1984-ben levédette a Tommy Hilfiger nevet és saját kollekciót dobott a piacra. Az amerikaiak azonnal megkedvelték a városi, laza stílust, ez pedig meghozta a várt sikert Hilfiger számára.

1995-től kezdve számos díjat nyert, és többször is az év tervezőjének választották. Elismert előadók koncertturnéit is szponzorálta. Nem kis nevekről van szó, hiszen a listán olyan zenekarok és énekesek találhatóak, mint Britney Spears, Lenny Kravitz, vagy éppen a Rolling Stones.

Tommy Hilfiger botrányaival is felhívta magára a figyelmet, de a márkája továbbra is növelte népszerűségét világszerte. 2006-ban eladta a céget egy befektetési vállalatnak, azonban Hilfiger ezután is a cég vezető tervezője maradt.

tommy-hilfiger-watches-ss13-arnotts-banner.jpg

Mobil verzió
Árukereső.hu Árukereső.hu


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.