Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
Barion Bankártyás fizetés
Cégtörténet

Bemutatkozás:


A Váczi Óra és Ékszer 1921-ben alakult családi vállalkozás.

Az évektizedek alatt folyamatosan fejlesztettük fel szolgáltatási körünket, mindig azt a célt kitűzve magunk elé, hogy a vevőkörünket minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, figyelembe véve a folyamatosan változó piaci igényeket. A nálunk megrendelt egyedi készítésű ékszereket rövid határidővel, a kisebb javításokat pedig helyben megvárhatóan készítjük el. Egyedileg gyártunk minőségi karikagyűrűket, melyek az ország egyik legkorszerűbb gépein készülnek.

Arany és ezüst ékszerek, a legismertebb és a legújabb óramárkák, továbbá minőségi ajándékok - köztük a PARKER, WATERMAN és SHEAFFER tollak- széleskörű választékával, gyors ugyanakkor kedvező árú szolgáltatásainkkal várjuk kedves vevőinket. Ajándéktárgyakba azonnali gravírozást készítünk, mellyel különlegessé és egyedivé válhat az ajándékozás.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően a régió egyik legmagasabb szinvonalú gravírozó gépparkjával rendelkezünk, ami gyors és minőségi munkák elvégzését biztosítja.

2011-ben létrehoztuk webáruházunkat, mely segítségével az online vásárlás kényelmével, biztos helyről és gyorsan vásárolhatnak kedves ügyfeleink.

Reméljük, megtisztelnek minket így lesz rá lehetőségük, hogy személyesen is meggyőződjenek termékeink és szolgáltatásaink minőségéről. Cégfilozófiánk, hogy elérhető áron, nagy és folyamatosan megújuló választék mellett minőségi és gyors szolgáltatást nyújtsunk.

Szeretettel várjuk üzleteinkben a hét minden napján!

Cégek- és közületek igényeit is rövid határidővel, kedvező áron elégítjük ki.

Kérje személyre szabott ajánlatainkat!

 

Váczi Óra - Ékszer - Gravírozás - Zálog

www.vacziora.hu