Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
OTP Bankártyás fizetés
Hírek
Biztosan mindenki megfigyelte már, hogy a tehetősebb cégek szeretik hírességekkel reklámozni termékeiket. Legyen szó ruháról, mobiltelefonról vagy karóráról, azok népszerűsége azonnal megugrik, de persze a viselő se jár rosszul. Zenészeken, színészeken és sportolókon egyaránt láthatunk márkás karórákat, így most körbejárjuk a legemlékezetesebb példákat erre.
Részletek
Karórák tekintetében sokat számít a márka, illetve hogy mely nemzethez köthető. A svájci óráknál talán nincs híresebb, de persze ugyanolyan közkedveltek a japán, a német vagy például az amerikai karóragyártó cégek. Cikkünkben most az utóbbiakkal foglalkozunk.
Részletek
December első heteiben a legtöbben már azon töprengünk, hogy kinek mit adjunk majd szeretetünk jeléül karácsonykor. A döntés mindig nehéz, hiszen a legtöbbünknél korlátozott idő áll rendelkezésünkre, és az iskolában vagy a munkahelyen is kissé feje tetejére áll a világ. Sok esetben ilyenkor jutnak előtérbe a webáruházak, mivel ott akkor tudunk szétnézni, amikor éppen ráérünk, legyen az este...
Részletek
A szigetország karórái a XX. századtól kezdve folyamatosan fejlődtek. Mindig valamilyen jelentős újítással kápráztatták el először csak Japánt, majd nem sokkal később az egész világot.
Részletek

A Swatch csoport

2014.11.28.
A Swatch csoport magába foglalja a legismertebb óramárkákat. A Swatch-ot 1983-ban alapította két cég (az ASUAG és a SSIH), elnöke Nicholas Hayek lett.
Részletek
A Swatch Group egyik kiemelkedő márkája a Longines, melyet 1832-ben alapítottak Saint Imier-ben. A cég büszkélkedhet az egyik legrégebben bejegyzett kereskedelmi logóval, amit ma is használnak. A szárnyas homokóra védjegyet 1880. július 19-én jegyezték be a svájci iparkamaránál.
Részletek
Ebben a cikkben most egy kis különlegességet mutatunk be. Aki szeret az interneten tájékozódni karóra, illetve újdonságok tekintetében, az bizonyosan találkozott már a Tokyoflash névvel. Ez egy egyre híresebb órákat gyártó japán cég, melynek produktumai elég megosztóak.
Részletek
A CES (Consumer Electronics Show) kiállítás minden évben valami egészen érdekes újdonsággal örvendezteti meg a műszaki terület iránt érdeklődőket. Nem volt ez máshogy 2013-ban sem, amikor a Central Standard Timing cég a világ legvékonyabb karórájával rukkolt elő.
Részletek
Ha már legfrissebb divat, akkor érdemes pár szót ejtetnünk a Caravelle New York karórákról, melyek gyakorlatilag szinonimái egymásnak. Az e márka gondozásában készült időmérők abszolút az amerikai nagyváros fényeit, hangulatát idézik megjelenésükkel.
Részletek
Az óraállítás évente kétszer kissé megzavarja az embereket. Most arra a kérdésre igyekszünk választ adni, hogy tényleg szükség van-e a tavaszi és őszi óraátállításokra.
Részletek