Telefon: +36 70 317 7433
E-mail: info@vacziora.hu
Megrendelés
Kosár
db termék 0 Ft
Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
Barion Bankártyás fizetés
Hírek

A Tokyoflash karórák bemutatása

2014.11.17.
Hírek

Ebben a cikkben most egy kis különlegességet mutatunk be. Aki szeret az interneten tájékozódni karóra, illetve újdonságok tekintetében, az bizonyosan találkozott már a Tokyoflash névvel. Ez egy egyre híresebb órákat gyártó japán cég, melynek produktumai elég megosztóak.

 

 

 

A Tokyoflash időmérői ugyanis rendkívül egyedi megjelenéssel rendelkeznek, sokszor már nem is karóra-szerűek. Mindegyikről speciális módon kell leolvasni az időt, mivel a számlap gyakran nem is tartalmaz számokat. A vállalat saját termékeit leleményesen „viselhető művészeti alkotásokként” írja le, hiszen a tervezés során nagymértékben szerepet kap az alkotás öröme, a kreativitás, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a végeredmény. A Tokyoflash karórákat nemhogy más márkákkal nem lehet összehasonlítani, de még egymással sem igen lehet összemérni. Valóban minden egyes időmérőjük egy műalkotás.


A cég megalapulásakor azt a célt tűzték ki maguknak, hogy megváltoztassák az időről alkotott gondolkodásmódot. Amikor ugyanis az okostelefonok túlzott népszerűségre tettek szert, sok minden más – köztük a karóra – háttérbe szorult. A Tokyoflash ezt mindenképpen kompenzálni akarta, és követve egy másik trendet, mely az egyediség és az önkifejezés témája, limitált kiadású termékeket kezdett el tervezni. Ez sokaknak kecsegtető ajánlat, hiszen nagyon kicsi rá az esély, hogy olyasvalaki jöjjön szembe velünk az utcán, akinek ugyanolyan Tokyoflash karórája van. A választék így is széles, de ami elkelt, abból már nem gyártanak újakat, és bekerül a „karóra múzeum” nevezetű menüpontba weboldalukon. A kiadott, ám elkelt karórák ezáltal megtekinthetőek, de sajnos már nem lehet hozzájuk férni. Alkotásaik tehát önmagukban is egyediek, de általuk maga a cég is azzá válik.


Fontos tudni még, hogy nem csupán megjelenésükben különlegesek ezek a karórák, mivel felépítésük is teljesen egyedülálló technológiára épül. Minden egyes szériát, a legapróbb dolgokra odafigyelve készítik el, más és más funkciókkal ellátva a remekműveket. Nem egy „sablon alapra” épülnek, hanem akár minden egyes milliméterben eltérhetnek egymástól a modellek. A Tokyoflash a legjobb alapanyagokat használja fel, ügyelve arra, hogy minden parányi részlet tökéletes legyen.


A lenyűgöző külső mellé tehát sok esetben különleges funkciók is társulnak. Ilyenek lehetnek például az USB memória microSD kártya formájában vagy az érintőképernyős technológia. Persze a sok jó mellett negatívumnak tekinthetjük, hogy kisebb cég révén a szervizelés nehezebben, hosszadalmasabban megoldható procedúra. Ha a mi vagy egy rajtunk kívül eső tényező következtében esetleg elromlana karóránk, biztosan sok ideig nem kapnánk vissza. Ezen kívül azonban nem sok mindent lehet felsorolni a Tokyoflash karórák ellen.

Mobil verzió
Árukereső.hu Árukereső.hu


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.