Telefon: +36 70 317 7433
E-mail: info@vacziora.hu
Megrendelés
Kosár
db termék 0 Ft
Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
Barion Bankártyás fizetés
Hírek

Karóra divat és stílus – II. rész

2014.10.31.
Hírek

Ha már legfrissebb divat, akkor érdemes pár szót ejtetnünk a Caravelle New York karórákról, melyek gyakorlatilag szinonimái egymásnak. Az e márka gondozásában készült időmérők abszolút az amerikai nagyváros fényeit, hangulatát idézik megjelenésükkel.

Külön nőknek és férfiaknak is széles választék áll rendelkezésére. Kifinomultak, modernek, stílusosak és roppant mód egyediek. Szinte minden alkalomhoz kiváló kiegészítőknek bizonyulhatnak, mivel munkába, iskolába, buliba, színházba, családi és baráti találkozókon is megállják a helyüket.

A Citizen ugyancsak több szériával van jelen a piacon, így érdemes kicsit szétnéznünk errefelé is. Sporty termékcsaládjuk elsősorban férfias darabokat foglal magába. Némelyik ide tartozó modell az úgynevezett Eco Drive technológiával működik, mely fényből nyeri energiáját, tehát elem nélkül működik. A Citizen Titanium szériába - a nevéből adódóan - titánium szíjjal és tokkal ellátott darabok tartoznak. Egészen jó vízállósággal rendelkeznek, és ezen felül még zafír kristályüvegüknek köszönhetően nagyfokú karcállósággal is bírnak. Megjelenésük férfias és modernebb, illetve kissé visszafogott. Hétköznapi viseletre, üzleti találkozókra kitűnő választás lehet. A Citizen Chrono gyakorlatilag megegyezik a Titanium szériával csak az alapanyagok térnek el kicsit, hiszen itt nem mindegyik karóra szíja és tokja készül titániumból. A Promaster karórák kissé elegánsabb megjelenésűek, és többnyire rádióvezérelt szerkezetűek. Ez azt jelenti, hogy a hivatalos pontos időt tudják mutatni mindig, és automatikusan átállnak a nyári, illetve téli időszámításra. Az Elegance Lady termékcsoport végre tartogat a hölgyek számára is némi kínálatot. Klasszikusan elegáns megjelenésük lehetővé teszi, hogy az egyszerű hétköznapokra és nagyszabású alkalmakra is viselhetőek legyenek. A férfiakat megcélzó vonal, az Elegance Man, hasonló tulajdonságokkal, megjelenéssel rendelkezik, mint a női széria.

A Diesel márkájú időmérők utánozhatatlan külsővel rendelkeznek, mondhatni felülírták a karórák megszokott kidolgozásának fogalmát. Akik nem preferálják a megszokott dolgokat, mindenféleképpen errefelé keresgéljenek. Kissé absztrakt, mégis a természet nyers erejét közvetítő remekművek, melyek ugyan nem sok extra funkcióval rendelkeznek, de exkluzív megjelenésük mindenért kárpótolja a tulajdonosukat.

A DKNY női karórái kifinomult, divatos kiegészítők. Némelyik modell azonnal magára vonzza a tekinteteket különleges kidolgozásával, míg mások észrevétlenül emelik tulajdonosuk szépségét. Többnyire világos színek, fényes felületek jellemzik ezeket az időmérőket, melyekkel nem lehet melléfogni. Elegánsabb eseményekre ugyanúgy kitűnő választások lehetnek, mint egy buliba vagy egy visszafogottabb hétvégi programra.

A Lorus alapvetően a Seiko óracsoportba tartozik, így ezeken a karórákon felfedezhetjük a nagy japán márka jegyeit. A női modellek kicsit merevek, egyszerűbb, letisztult megjelenésűek. A férfi Lorus időmérők is inkább a klasszikus órák fogalmába tartoznak, de azért előfordul köztük sok olyan darab, amely leköti az emberek figyelmét.

Mobil verzió
Árukereső.hu Árukereső.hu


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.