Telefon: +36 70 317 7433
E-mail: info@vacziora.hu
Megrendelés
Kosár
db termék 0 Ft
Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
Barion Bankártyás fizetés
Hírek

Miért is tökéletes karácsonyi ajándék egy karóra?

2014.12.16.
Hírek

December első heteiben a legtöbben már azon töprengünk, hogy kinek mit adjunk majd szeretetünk jeléül karácsonykor. A döntés mindig nehéz, hiszen a legtöbbünknél korlátozott idő áll rendelkezésünkre, és az iskolában vagy a munkahelyen is kissé feje tetejére áll a világ. Sok esetben ilyenkor jutnak előtérbe a webáruházak, mivel ott akkor tudunk szétnézni, amikor éppen ráérünk, legyen az este vagy délelőtt 11 óra.

 

 

 

Első lépésként mindenki azt szokta végiggondolni, hogy vajon minek örülne az illető, mire van szüksége. Egyéniségenként ez igen eltérő lehet, hiszen mindenki más hobbinak hódol, más öltözködési stílussal rendelkezik. A legkönnyebben ruhákkal, könyvekkel és filmekkel tudunk melléfogni, ezért akármennyire is jónak tűnnek, ha nem kaptunk esetleg listát a szóba jöhető dolgokról, akkor inkább felejtsük el ezeket. Ezzel szemben kiegészítőknek mindenki örül. Legyen szó ékszerről vagy karóráról, ezekből egyszerűen sosem elég. A karórák nem mellesleg manapság rendkívül divatos kiegészítők, így lányok és fiúk körében egyaránt népszerűek, továbbá az idősebb korosztály is ugyanúgy örül egy remekműnek.


A választék széles, hiszen nem csupán rengeteg márkájú, hanem nagyon sokféle stílusú időmérő is rendelkezésünkre áll. Ebből kifolyólag ajánlatos azért gondosan kiválasztani a legmegfelelőbb példányt, nem szabad elkapkodni a döntést. Ha az illető, akinek az ajándékot szánjuk, szeret sportolni, akkor tanácsos az Adidas, a Converse, a Casio vagy a Citizen bizonyos termékcsaládjaiban szétnézni. Aki nagyon szeret stílusosan megjelenni, annak nem hiányozhat egy Caravelle New York, Diesel, DKNY vagy például Morgan márkájú karóra a készletéből. Komolyabb egyéniségekhez tekintélyesebb órák illenek, így ez esetben szóba jöhet egy DOXA, egy Seiko vagy akár egy Lorus karóra. Bizonyosan mindenki ismer a közvetlen közelében olyan embert, aki kifejezetten ragaszkodik egy ruhamárkához. Sokunkkal megesik ugyanis, hogyha végre valahára találunk olyan ruhákat, amik méretben, szabásban és stílusban is tökéletesek számunkra, akkor arról nem igazán szeretünk lemondani, hűen újra is újra olyan márkájú termékeket fogunk megvásárolni. Amennyiben a karórával meglepni kívánt személy imádja a Tommy Hilfigert, az Adidast, a Converset vagy akár a DKNY-t, akkor nem is kérdéses az ügy, az adott márkában kell gondolkodnunk.


A megfelelő karóra kiválasztásakor persze több tényezőt figyelembe kell vennünk: kor, nem, kedvelt stílus, márka és színek, illetve a személyiség. Ha ezeken sorra végig megyünk, akkor sokkal könnyebben, megalapozottabban tudunk dönteni, és szinte lehetetlenné válik, hogy melléfogjunk. Amennyiben mégis picit bizonytalanok vagyunk, ám van arra alkalmunk (kávézóban, étteremben, utcán, bevásárlóközpontban), hogy megfigyeljük a megajándékozni kívánt személy korosztályát, akkor abból is sokat le tudunk szűrni. Persze, ha történetesen a személy velünk egyidős, akkor bizonyosan könnyebb dolgunk van, de ha akár évtizedek is közénk ékelődtek, akkor érdemes szemügyre venni a környezetet. Az aktuális divat, illetve hogy az adott korosztály milyen stílusú időmérőket preferál, nagyban hozzásegíthet minket a végső döntéshez.
Az ajándék átadásakor azért mindenképpen hívjuk fel a személy figyelmét arra, hogy egy karóra gondoskodást, ápolást igényel. Ennek megfelelően mi se adjunk azért felelőtlen egyéneknek időmérőt, ha tudjuk, hogy hamar tönkretennék, vagy előre gondolkodva válasszunk kifejezetten strapabíró darabot. Mindenesetre a mai világban, ahol ilyen fontos szerepet töltenek be a státusszimbólumokként is emlegetett kiegészítők, mindenképpen nagy sikere lehet egy karórának, mely a luxust, a stílust és az egyéniséget is képviseli.

Mobil verzió
Árukereső.hu Árukereső.hu


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.