Márkák
aktuális információk
Ha nem akar lemaradni legfrisebb híreinkről akcióinkról, iratkozzon fel értesítő levelünkre:
feliratkozás

Később bármikor egyszerűen leiratkozat.
Barion Bankártyás fizetés
Gravírozás

Gravírozás - Személyre szóló ajándékozás

Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani szolgáltatásunkat, amellyel cégeknek leegyszerűsíthetjük, magánembereknek megkönnyíthetjük a személyre szóló ajándékozást.

Üvegbe, tollba, órába, aranyba, ezüstbe, rézbe, fába.... mindenféle ajándéktárgyba, amelyből nagy választék üzletünkben is megtalálható!

Fotó, logó, címer, monogram. Igény szerint meg is várható!

Tegye személyesebbé az ajándékozást!


Ajándéktárgyak gravirozása

A gravírozható tárgyak közül kiemelt helyen szerepelnek a legkülönfélébb ajándéktárgyak. Ajándéktárgyakra viszonylag egyszerűen lehet gravírozni, függetlenül a tárgy anyagától (fém, fa, műanyag).

A legnépszerűbb ajándéktárgyak a következők:


ongyujto1.png
cigarettatárca,
fémpohár,
flaska,
gyógyszertartó,
iránytű,
könyvjelző,
kulcstartó,
öngyújtó,
pénzcsipesz,
piperetükör,
toll,
zsebhamutartó,
zsebóra, stb.

 

A gravírozás lehet szöveg (pl. név, dátum vagy monogram) vagy ábra (pl. céglogó). Fényes fém felületekre, illetve egyes fa felületekre lehetőség van fótó gravírozására is. Részleteket lásd a fotó gravírozás alatt.

 

Tollak gravírozása

A gravírozott ajándéktárgyak közül a legnépszerűbbek a tollak. Toll gyakran kerül ajándékozásra mindennapi használati tárgyként, dísztollként, vagy egyszerű emlékként.


A gravírozással egyedivé és tartósan emlékezetessé tehető egy ilyen ajándék. A gravírozás a toll testére kerül, általában különböző felirat formájában (név, cégnév, alkalom, jókívánság). Fontos arra ügyelni, hogy a felirat minél rövidebb legyen (néhány szavas), hiszen a hosszabb szövegek csak kis betűvel férnek el, melyek nem esztétikusak.

A felirat fém toll esetében olyan színű lesz, mint a toll eredeti anyagának színe, festett tollak esetében pedig a festék alatti réteg színe lesz látható.

Weloldalunkon megtekinthetők az általunk forgalmazott PARKER, WATERMAN, illetve SHEAFFER tollak, melyeket a kívánt módon gravírozva is megrendelhetnek vásárlóink.

 

Gyűrűk és ékszerek gravirozása

A gravírozás egyik kedvelt tárgyai a gyűrűk - pl. eljegyzési gyűrűk, jegygyűrűk - melyekre rövid személyes feliratok gravírozása az általános.

A medálok vagy gyűrűk gravírozása lehetséges aranyra, ezüstre, platinára vagy nemesacélra. A gyűrűre való gravírozásnál nagyon fontos figyelembe venni, hogy milyen széles a gyűrű, valamint, hogy van-e fémjel vagy névjel benne, ami csökkenti a gravírozásra fennmaradó felület nagyságát. Gravírozni a gyűrű belsejébe, illetve külsejére egyaránt lehetséges, de csak olyan gyűrűkön lehet szép gravírozást elérni, melyeknek külső és belső része lehetőleg egyenes (vagy csak kis mértékben domború), mérete pedig 4-8 mm közötti étéket mutat.
img-gravir.jpg
A gyűrűk mellett a legkülönfélébb ékszerekre is vállalunk gravírozást. Legkedveltebb ezek közől a fényes medálok, melyekbe akár fényképet is lehet gravírozni.

 

Fotógravirozás

Közkedvelt a fotók gravírozása is, mely általában hozott fotó alapján történik. Fotógravírozás fényes, polírozott felületbe lehetséges.

Medálokba, kulcstartókba is különleges hatást kelt a gravírozott fotó.

 

fotogravir1.png

 

Név- és cégtáblák készítése

Névtábla vagy cégtábla a legtöbb ajtón és postaládán szerepel, melyek valamilyen különleges ábra gravírozásával vagy speciális betűtípus használatával egyedivé tehetők. A névtáblák és cégtábák alapanyaga általában réz vagy műanyag igény szerint kültéri, vagy beltéri használatra.

cegtablak.png

Kapcsolódó galéria

Kattints a képekre a galéria nagyobb méretben
történő megtekintéséhez!


borosüveg 1 borosüveg 2 BOROSÜVEG 4 JAGERES-ÜVEG (a Jagert valójában kiittuk ez csak fekete tinta) FA-BOROSDOBOZ ÖNGYÚJTÓ 1 BOROSÜVEG 5 CIGARETTA TÁRCA ÓRA Petrovszki Emléktorna Borosüveg KTM Medál DJ Koháry Flaska Zippo Kültéri tábla Tóth Péter valóban megnyert egy Liszt versenyt! Pezsgő1 Pezsgő2 Borosdoboz 3l Pezsgő